donderdag 24 februari 2011

Round Robin envelop

Wat een leuke projecten zijn er toch allemaal te vinden op internet! Geweldig, het internet lijkt wel een broedplaats voor creatievelingen! Daar mag ik graag naar kijken! Leuk ook dat iedereen het zo enthousiast deelt met elkaar en dat alles zo leuk wordt ontvangen! Zo ook het Round Robin notebook project. Een leuk project waarbij deelnemers een notebook rondsturen en dat invullen met creatieve uitspattingen. Misschien durf ik me wel op te geven voor de ronde die in september van start gaat! Nu hadden ze voor de vele volgers een leuke Round Robin envelop bedacht! Hoe kom je er op! Geweldig! Ik schreef me in. Gisteren ontving ik als deelnemer 7 een grote envelop gevuld met heerlijke hebbedingetjes, plat natuurlijk! Zelf gemaakt of zelf gekocht/verzameld/bewaart. Ik zocht wat uit en ik stopte wat terug morgen gaat ie op de bus naar de volgende!
Links wat ik er uit haalde, rechts wat ik toevoegde
De envelop is nu wel wat dikker geworden, ik hoop dat hij nog door de brievenbus kan!

Klaar en nog een of af object

Het kussensloopje is klaar en ondertussen ben ik ook weer begonnen met een nieuw projectje!
Het wordt weer een kussensloopje! zelfde stofjes, ander patroon! Resultaat volgt!

maandag 21 februari 2011

Een Award!!

Wauw, wat een leuke verassing kreeg ik van Henrike van By Ieke
Mijn eerste echte award, Jippie!
Ik kreeg de award omdat:
Rhea, van BlauwGeblokt. Rhea heeft een leuke blog en gaat graag naar het land waar veel goeds vandaag komt. Wie houdt er nu niet van Ikea en H&M ;)...
Nou, ik houd inderdaad zeer zeker van Zweden, net als veel anderen in de blogosphere! By Ieke ben ik een tijdje geleden gaan volgen omdat ze leuke fleurige spulletjes maakt met haaknaald en draad en met textiel. Daarnaast studeert ze nog fanatiek, af en toe is het dan stil op haar blog maar ik hoop dat ze dan ook creatief bezig blijft, maar dan met haar tentamens! Ik vind het heerlijk om bij mensen binnen te kijken die al een gezinnetje hebben en de dagen doorbrengen met minimannen en maximannen, maar het leventje van By Ieke staat toch wat dichter bij het mijne, herkenbaar dus!
Pff, en nu mag ik hem doorgeven, gelukkig weet ik er al twee, twee nieuwe, recente volgers, maar ik ken ze allebei al langer dan vandaag. Tante en een nicht (en de namen van de blogs zorgen voor verwarring)
Annemiek van Tante Tonnie kadootjes heeft een erg fleurig winkeltje! Ik word altijd heel vrolijk als ik daar binnenloop! Helaas kan ik dat niet iedere dag doen, gelukkig zag ik dus laatst pas dat ze ook een blog heeft, nog niet zo lang, en dat verdient dus wel een award!

Rianne van Scrappen en Zo was ooit mijn collega op een schoolkamp! Ik moet nog vaak denken aan ons ondeugden met een waterpistooltje! Later werd ze samen met Annemiek mijn scrap juf, erg leuk! Ik heb alle spulletjes nog liggen en ik hoop dat hoor blog me weer aan de gang krijgt met scrappen! Zij verdient ook een award!

San van MadebySan geniet net als ik van Zweden! Ik geniet van haar beschrijvingen over de dagen met haar nichtje! Haar mooie foto´s en de fleurige dingen die ze haakt en maakt. Ik vind het leuk om haar blog te volgen, ze was een van mijn eerste (misschien wel de eerste!) volgers en verblijde mij met een reactie! Een award voor haar alhoewel ik het idee heb dat ze misschien niet helemaal aan de eisen voldoet want ze is geen beginnende blogster en ze heeft al 84 volgers maar toch! Ik gun haar toch deze award!
 
Je maakt een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig!). Check!

Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over. Check!

Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie!). Check! 

Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou. Check!

Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met tig volgers hebben ze niet nodig. 

zondag 20 februari 2011

Gokje wagen

Ik ga weer eens kijken of ik eens een give-away kan winnen, wat een mooie dingen geven de mensen toch weg! Leuk hoor om daar kans op te maken.
Crejjtion heeft een give-away met mooie stofjes
Dutch Apple heeft ook een mooie retro/vintage give-away!
Ik hoop dat ik win!

zondag 13 februari 2011

On af object

Ik ben weer eens iets aan het maken. Geïnspireerd door de kleuren die ik zag op de site van Holly Becker ging ik aan de slag met stofjes.
Het wordt een kussensloopje..... want zo zegt Quinty, met kussens maak je een statement!