zondag 27 maart 2011

Home Sweet Home - de keuken


De Bruynzeelkeuken uit het jaar 1964 (denk ik) zat al in dit huis toen ik er 3 jaar geleden kwam wonen. Wit met een logo van Bruynzeel er op en op de vloer tegeltjes. In het begin vond ik het nog wel ok, maar op den duur ging ik me er echt aan storen. Ik tikte een echt fornuis (ipv een gasfornuis met enkel gaspitten) en een 'gewone' koelkast (ipv een tafelmodel met ieniemini vrieskistje) op de kop. Via via kwam ik aan een mannetje dat vinyl over de tegels legde. Mijn kerstvakantie offerde ik op om kastjes te beplakken. Het resultaat is een vrolijke keuken! De koelkast hangt vol met mooie wetenswaardigheden of pakkende uitspraken uit tijdschriften, opgeplakt met magneetplakband.
Ik (probeer) dagelijks te koken in mijn keukentje, ovenschotels, maaltijdsalade, soep, pasta, AGV (aardappelen,groente, vlees/vis/vegetarisch), Mexicaans, lekkere en gezonde happen!
De afwas doe ik een keer in de week zodat ik niet iedere dag een teil warm water weg hoef te doen. Ik mijmer tijdens de afwas over een ander aanrechtblad, een andere kraan en nog wat aanpassingen. Bij mijmeren blijft het, mijn geld steek ik de komende tijd in een auto! (nog te kopen 2e hands!)
Op de een of andere manier pakt ie mijn foto niet, hij staat er wel en je kunt een link volgen maar je ziet hem nu niet?? Raarrrr
home sweet home is een initiatief van Barbaramama

dinsdag 22 maart 2011

Home Sweet Home - lente in huis

Mooie gele veldnarcissen in een verzameling blauwe vaasjes, ze staan me toe te schitteren als ik na een lange dag thuis kom van school. Home sweet home!

home sweet home is een initiatief van Barbaramama

zondag 13 maart 2011

Kraamkadootje

ik zal er de komende tijd nog wel meer maken, als de kindjes er maar blij mee zijn!

Galerie Weesperzijde

Gisteren op de valreep genoten van het zonnetje aan de Amstel in Amsterdam. Ik was bij de opening van de expositie De Weesperzijde verandert. Behalve dat ik genoot van het lekkere weer, zag ik ook mooie dingen in de galerie. Werk van mijn zusje bijvoorbeeld:

donderdag 3 maart 2011

Een mooi setje!


2x een on af object
allebei klaar
zelfde stofjes, ander motief/patroon
Ze vormen een mooi setje op mijn bank