zondag 22 april 2012

Presentje voor mezelf

Op 22 december 2011 kocht ik een 50 baden kaart voor het zwembad. Ik zag het helemaal zitten. Sterker nog, ik zie het nog steeds helemaal zitten. Om mij zelf scherp te houden kocht ik eind december een mooie tas. Deze stond ingepakt in het zicht in mijn huisje. Met mezelf sprak ik af dat ik mijn kado mocht uitpakken als ik op 22 april mijn 50 badenkaart 'op' had.
Verschillende vrienden en vriendinnen vroegen al: wat als....je kaart niet 'op' is? Daar had ik eigenlijk nog niet over nagedacht.
Vandaag is het 22 april en het toeval wil dat ik mijn kaart niet heb 'opgemaakt' voor deze met mijzelf afgesproken datum.....toch heb ik mijn presentje uitgepakt en zal ik mijn nieuwe tas veelvuldig gaan gebruiken om de rest van mijn zwemkaart op te maken, ondanks het feit dat het steeds langer licht blijft en het dus ook fijn is om buiten actief te zijn!

zondag 8 april 2012

Telefoonbakje voor aan het stopcontact

Water gedronken uit pakken van de AH, voorbeeldje op internet gezocht, knippen, snijden en plakken: dit is het resultaat:
Dat vintage/retro-telefoontje hoeft niet meer te bungelen aan z'n snoertje als hij ligt te lurken aan het electriciteitsnet! Of de oplader van mijn Ipod, of die van mijn fototoestel.
Door Pinterest heb ik zoveel zin om met vanalles aan de slag te gaan dat is soms vergeet waar ik het ook weer vond....en als ik dan niet op mijn eigenste laptopje zit kan ik het dus ook niet meer vinden in mijn pinterest zoektochten als ik iets niet geliked/gerepint heb. Dat doet geen goed aan de oorspronkelijke bron! Hier als nog de, voor míj, oorspronkelijke bron:
www.makeit-loveit.com