zondag 27 maart 2011

Home Sweet Home - de keuken


De Bruynzeelkeuken uit het jaar 1964 (denk ik) zat al in dit huis toen ik er 3 jaar geleden kwam wonen. Wit met een logo van Bruynzeel er op en op de vloer tegeltjes. In het begin vond ik het nog wel ok, maar op den duur ging ik me er echt aan storen. Ik tikte een echt fornuis (ipv een gasfornuis met enkel gaspitten) en een 'gewone' koelkast (ipv een tafelmodel met ieniemini vrieskistje) op de kop. Via via kwam ik aan een mannetje dat vinyl over de tegels legde. Mijn kerstvakantie offerde ik op om kastjes te beplakken. Het resultaat is een vrolijke keuken! De koelkast hangt vol met mooie wetenswaardigheden of pakkende uitspraken uit tijdschriften, opgeplakt met magneetplakband.
Ik (probeer) dagelijks te koken in mijn keukentje, ovenschotels, maaltijdsalade, soep, pasta, AGV (aardappelen,groente, vlees/vis/vegetarisch), Mexicaans, lekkere en gezonde happen!
De afwas doe ik een keer in de week zodat ik niet iedere dag een teil warm water weg hoef te doen. Ik mijmer tijdens de afwas over een ander aanrechtblad, een andere kraan en nog wat aanpassingen. Bij mijmeren blijft het, mijn geld steek ik de komende tijd in een auto! (nog te kopen 2e hands!)
Op de een of andere manier pakt ie mijn foto niet, hij staat er wel en je kunt een link volgen maar je ziet hem nu niet?? Raarrrr
home sweet home is een initiatief van Barbaramama

6 opmerkingen:

 1. Hoi!

  Raar dat je foto niet te zien is ... En op mijn blog, bij de blogs die ik volg staat wel een klein fotootje van je keuken! Kan ik het daar zien hihi!
  Groetjes San

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een leuk plakplastic gebruikt zeg! Wat kan je dan genieten van je opgeflufte keuken he!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He wat jammer ik zie helemaal geen foto...

  Home sweet home!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Te gek plakplastic zeg, goed bezig jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad wat jammer, ik kan je foto ook niet zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook niet als jullie ergens in het midden boven 'zat al' klikken?
  Wie weet hoe ik het verholpen krijg??

  BeantwoordenVerwijderen