dinsdag 29 november 2011

Klaar voor het nieuwe jaar

Afgelopen jaar zette ik mijn afspraken vast in een flow-agenda. Leuk zo op het eerste gezicht maar in gebruik toch minder handig. Het formaat sprak me aan, maar bleek toch iets te groot voor mijn tas. De agenda was ook niet zo duurzaam als ik had gehoopt, maar misschien lag dat toch wel aan mijn tas die dus te klein was. Ik kan geen adres gegevens kwijt in deze agenda, ik heb het afgelopen jaar dan ook vreselijk gefaald in het sturen van kaartjes. Dat pak ik komend jaar anders aan!
Ik ging op zoek naar een basic agenda, met een ringbandje niet te duur. Ik slaagde bij de HEMA, natuurlijk! Om mijn agenda toch iets meer 'eigens' mee te geven pimpte ik hem met lintjes en een handig koordje. Het idee heb ik enorm van Tante Tonnie maar ze vindt het vast niet erg dat ik het gebruik.
Zie hier mijn agenda voor het jaar 2012:


Overigens neem ik geen genoegen met 1 agenda, ook niet met 2 (ik heb er op mijn werk ook een) maar maak ik gebruik van 3 agenda's. 1 dus voor op mijn werk, de 2e is die van hierboven, en dan de 3e, die kreeg ik gratis bij 3 setjes decemberzegels (voor alle mensen die ik afgelopen jaar geen kaartje heb gestuurd!) dat is de thuisagenda en dat wordt eigenlijk een soort dagboekje, dus niet wat ga ik doen, maar wat deed ik op....

1 opmerking: