vrijdag 9 december 2011

Groot project II

Een van de doelen die ik mezelf heb gesteld in het afgelopen jaar is: meer bewegen. Ik heb eigenlijk best veel gedaan terwijl ik buiten was, veel gefietst. Wat hardgelopen, alhoewel dat toch een behoorlijke aanslag op mijn knieen en enkels was. Het was voornamelijk heerlijk om buiten te zijn en ik kijk er al weer naar uit, naar het buiten seizoen!
De sportschool waar ik afgelopen jaar lid was geworden heeft een aantal groepslessen verplaatst waardoor ik minder makkelijk naar de les ga. Ook hebben ze leuke lessen geschrapt omdat er te weinig animo voor was. Jammer natuurlijk! De fitnessapparaten werden niet echt meer onderhouden. Het komt er op neer dat ik hoe langer hoe minder ga. Daarbij komt dat ik iedere woensdag op school gratis kan fitnessen en thuis een crosstrainer heb staan die ik ook weer regelmatig gebruik, per 1 februari (was natuurlijk weer te laat met opzeggen) is mijn lidmaatschap dan ook klaar. Maar ondertussen heb ik het gevonden! Zwemmen! Heerlijk! Ik kan bijna iedere dag baantjes gaan trekken, 40-50 minuten, ik geniet ervan! Maar, ik zou mezelf niet zijn als dit geen reden is voor een mooie bijpassende tas.....dus ik ben aan het werk met het volgende project:
De zwemtas. Van buiten tafelzeil zodat ik hem gewoon op de natte zwembadvloer kan zetten in de kleedkamer! Van binnen (komt nog) een voering met aparte vakken voor mijn slippers/shampoo dat soort dingen! Ik wil er secuur aan werken en niet afraffelen zoals ik wel kan doen dus ik pak dit project in stappen aan, het zal dus wel even duren voor het af is, ik laat het eindresultaat zeker zien!
Ondertussen ga ik wel gewoon zwemmen hoor, ik gebruik gewoon een plastictas! Handig, maar lang zo leuk niet! wordt vervolgd.....

1 opmerking:

  1. Wat een gezellige kleurtjes! Je bent al aardig op weg maar het moeilijkste lijkt mij de binnenkant. Goed bedenken voordat je er aan begint. Succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen