maandag 21 februari 2011

Een Award!!

Wauw, wat een leuke verassing kreeg ik van Henrike van By Ieke
Mijn eerste echte award, Jippie!
Ik kreeg de award omdat:
Rhea, van BlauwGeblokt. Rhea heeft een leuke blog en gaat graag naar het land waar veel goeds vandaag komt. Wie houdt er nu niet van Ikea en H&M ;)...
Nou, ik houd inderdaad zeer zeker van Zweden, net als veel anderen in de blogosphere! By Ieke ben ik een tijdje geleden gaan volgen omdat ze leuke fleurige spulletjes maakt met haaknaald en draad en met textiel. Daarnaast studeert ze nog fanatiek, af en toe is het dan stil op haar blog maar ik hoop dat ze dan ook creatief bezig blijft, maar dan met haar tentamens! Ik vind het heerlijk om bij mensen binnen te kijken die al een gezinnetje hebben en de dagen doorbrengen met minimannen en maximannen, maar het leventje van By Ieke staat toch wat dichter bij het mijne, herkenbaar dus!
Pff, en nu mag ik hem doorgeven, gelukkig weet ik er al twee, twee nieuwe, recente volgers, maar ik ken ze allebei al langer dan vandaag. Tante en een nicht (en de namen van de blogs zorgen voor verwarring)
Annemiek van Tante Tonnie kadootjes heeft een erg fleurig winkeltje! Ik word altijd heel vrolijk als ik daar binnenloop! Helaas kan ik dat niet iedere dag doen, gelukkig zag ik dus laatst pas dat ze ook een blog heeft, nog niet zo lang, en dat verdient dus wel een award!

Rianne van Scrappen en Zo was ooit mijn collega op een schoolkamp! Ik moet nog vaak denken aan ons ondeugden met een waterpistooltje! Later werd ze samen met Annemiek mijn scrap juf, erg leuk! Ik heb alle spulletjes nog liggen en ik hoop dat hoor blog me weer aan de gang krijgt met scrappen! Zij verdient ook een award!

San van MadebySan geniet net als ik van Zweden! Ik geniet van haar beschrijvingen over de dagen met haar nichtje! Haar mooie foto´s en de fleurige dingen die ze haakt en maakt. Ik vind het leuk om haar blog te volgen, ze was een van mijn eerste (misschien wel de eerste!) volgers en verblijde mij met een reactie! Een award voor haar alhoewel ik het idee heb dat ze misschien niet helemaal aan de eisen voldoet want ze is geen beginnende blogster en ze heeft al 84 volgers maar toch! Ik gun haar toch deze award!
 
Je maakt een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig!). Check!

Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over. Check!

Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie!). Check! 

Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou. Check!

Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met tig volgers hebben ze niet nodig. 

2 opmerkingen:

 1. Ohw Rhea, wat lief van je!!!! Ik heb nog nooit een award gekregen! Wat superlief van je wat allemaal schreef...ik bloos er een beetje van.
  Ik kijk ook altijd heel graag op jou blog. Het komt er de laatste tijd alleen niet van om altijd te reageren, dat vind ik wel jammer! Maar ik lees al je berichten hoor!

  Dikke kus!
  San

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo rhea,

  Wat super dat ik een award van je heb gekregen!
  het blog is allemaal nog nieuw voor me maar erg leuk om daar mijn zelfgemaakte spullen op te zetten. En erg leuk om jouw blog bij te houden en bij andere een kijkje te nemen. Wat zijn we toch creatief met z'n allen!
  Daar worden we toch vrolijk van!!

  Bedankt Rhea!
  Groetjes Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen