dinsdag 7 februari 2012

ladekastje

Een ladekastje van Leenbakker (denk ik), met 3 lades en wieltjes eronder, neem ik al mee sinds ik bijna 13 jaar geleden op kamers ging. Oorspronkelijk is het wit, met van dat fineer erop. Werd steeds viezer en eigenlijk ook wel saaier. Ik kocht dubbelzijdig tapijttape en plakte er kitsch kitchen tafelzeil tegenaan. Het werd een fleurig geheel.
Na een verhuizing of 2 of 3 kon ik eigenlijk geen geschikte plaats vinden voor het kastje. Aangezien een mens niet genoeg opbergruimte kan hebben, wilde ik het niet weg doen. Het vond zijn plek in de badkamer waar het erg nuttig mijn extra douche-spullentjes en al dat soort dingen, bewaarden.
Helaas was de vochtige atmosfeer niet echt gunstig voor het dubbelzijdige plakband en langzaam krulde de hoeken om van het tafelzeil. Er stapelde zich viezigheid op tegen het tape, daar was het nog wel plakkerig genoeg voor! Conclusie, dat ding moest weg uit de badkamer en ik moest er iets mee doen!
Tafelzeil werd woest van de lades afgetrokken, het oppervlak werd grondig geboent, geschuurd en vetvrij gemaakt, klaar voor een nieuwe laag kitsch kitchen, deze keer in de vorm van plakplastic, ik had nog wat over van de keuken, de wieltjes gingen er onderuit en ik kocht mooie nieuwe handgreepjes. Het resultaat? Nog meer mooie opbergruimte, altijd fijn!

1 opmerking:

  1. Wat ben je actief geweest. Wel een heel gezellig kastje!! En altijd handig om wat extra opbergruimte te hebben.

    BeantwoordenVerwijderen