dinsdag 9 november 2010

Een financiële meevaller

Ik heb vorig jaar goed in een lekker warm vest rondgelopen in huis. Als ik vrienden aan tafel te eten had zaten ze nog net niet met hun jas aan te bibberen. Ik heb bezuinigd. De verwarming heeft niet vaker aan gestaan dan het jaar ervoor, en dat met die sneeuw en die kou. Een financiële meevaller dus want ik heb teveel stookkosten betaald! Deze winter weer in een dik vest! Kan ik mijn geld tenminste beter besteden, en het is natuurlijk beter voor het milieu.
Ik heb mijn goede daad bekroond met mooie stofjes van Noeks, de hoognodige spoeltjes van de HEMA en een mooi blokje met memo's. Ik zag het al vaak liggen en het is helemaal in mijn kleur, maar ik vond het erg duur. Nu was het goedkoper, €1,- maar! Daar kon ik het niet voor laten liggen!
Stofjes en patroon van Noeks, spoeltjes en een blokje memoblaadjes
Het patroon wat ik kocht is eigenlijk voor een zomertas, maar misschien als ik wat zwaardere/donkere stof gebruik dat ik hem dan van Noeks ook in de winter mag gebruiken!
Misschien herken je een aantal van de stofjes van een paar blogjes geleden, remix van Ann Kelle.
De komende weken wordt het druk op school om te werken, handelingsplannen maken, leerlingbespreking voorbereiden, na-schoolse activiteiten. Niet zo veel tijd dus om lekker creatief aan de slag te gaan of blogs te lezen. Jammer dat ik er net weer een paar tegen kwam die ik bij mijn favorieten heb gezet, ach, wat in het vat zit verzuurd niet.

2 opmerkingen:

 1. Mooie stofjes! En dankjewel voor je leuke reacties op creJJtion,
  liefs van Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. IK ben ook voorstander van....eerst een vest aantrekken alvorens de verwarming hoger te zetten.
  Maar koukleumen terwijl je aan tafel zit te eten!!! Nuhhhh...dat gaat me net iets te ver.

  Vooral achter de naaimachine kan ik geen koude vingers gebruiken! Dat werkt niet.
  Maar er zijn idd genoeg dingen om een beetje zuinig om te gaan met enegie en wat te besparen,zonder dat je echt kou hoeft te lijden.
  Groetjes Thea(Crea by Thea)

  BeantwoordenVerwijderen