donderdag 28 oktober 2010

De eerste les

Vandaag ging ik samen met mijn moeder voor het eerst naar de naailes. Samen hebben we een zwerfkaart waarbij we 3 keer gaan. Mijn moeder is erg fanatiek begonnen aan een wintermantel. Moeilijk project. Ik begon met de tas op de cover van Cath Kidston's naailes voor beginners. Ik maak hem niet helemaal hetzelfde want ik heb ervoor gekozen om een ander stofje aan de buitenkant te doen.
1 is de binnenkant, 2 is de buitenkant.
De tas is nog niet klaar en de volgende les is pas weer over een maand. Natuurlijk heb ik wel huiswerk meegekregen dus ik kan wel wat doen. Voor het resultaat, check dit blog!
ps, leuk al 2 volgers! Gezellig!

4 opmerkingen:

 1. oeh spannend die tas! Ben heel benieuwd, ik kan nog niks met m'n naaimachine. Hoop binnenkort ook een cursus te kunnen starten. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik vond het ook heel leuk, onze eerste naailes! Wanneer zou ik de winterjas aankunnen? In het voorjaar??? X Mam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg die tas! ik wilde er ook al een ander stofje in doen. Is dat moeilijk? Ik ben erg benieuwd hoe de tas eruit ziet als hij klaar is.

  Succes met je huiswerk!
  Groetjes San

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Maaike, het is echt zo leuk en makkelijk om met de naaimachine te werken! Ik beleef er veel plezier aan!
  @San, het is niet moeilijk om een ander stofje te gebruiken, ik vond het alleen moeilijk om te kiezen wat voor stofje in ging gebruiken! ;) Er is zoveel moois! Ik heb het patroon trouwens ook vergroot, ga een grotere versie maken!

  BeantwoordenVerwijderen