dinsdag 26 oktober 2010

Verwennerij

Afgelopen weekend had ik wel 3 dagen feest! Vrijdag was ik gezellig samen met vakantievrienden. We hebben geproost op een gezellig en gezond samen zijn. En ik werd verwend met cadeautjes voor mijn afstuderen:
Een heerlijk cadeau van mijn favoriete winkel Rituals. Een mooie vaas handbeschilderd door een autistische jongen en een heerlijk leesboek!
Zaterdag stond ik in de keuken om lekkere hapjes te maken voor de familie. Ik maakte hartige muffins die niet zo hartig waren als eigenlijk zou moeten, maar wel lekker. Ook maakte ik Mexicaanse flapjes, gevulde eieren, er waren lekkere broden en mijn moeder maakte pompoen-wortelsoep. Heerlijk genieten en weer cadeautjes:
Niet op de foto staat de naaicursus die ik kreeg van mijn moeder en de tijdschriftenbon, die verzilverde ik voor 11xFlair. Het boek van Cath Kidston kocht ik van boekenbonnen die ik kreeg. Een mooie sjaal en een unieke ketting:
 Mijn zusje, autonoom vormgever, werkte een project uit ter bevordering van het bewaren van mooie woorden. In de vorm van een ketting, normaal bekend van Priscilla of Rachelle, legt ze de nadruk op woorden als coryfee en quasi.
Zondag borrelde ik met collega's en een aantal (paarden)vrienden, er waren lekkere hapjes en drankjes en alweer cadeautjes:
pfff, wat ben ik verwend zeg! De Linda, verschillende bonbons, een persoonlijk kleur en stijladvies, bonnen voor de Rituals! Iedereen weet wel hoe ik te verwennen ben! Heerlijk!

3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd!!! En wat een leuke kadootjes zeg!!! Vooral dat boek van Cath Kidston, ik heb het dit weekend gekregen. Ik ben er erg blij mee!
  Leuke blog heb je. Ik zag dat je mijn blog ook volg, en zo ben ik bij jou blog terecht gekomen! En ik ben je eerste volger! Dat vind ik erg leuk. Ik hoop dat je nog heeeeel veel volgers gaat krijgen, want je hebt een gezellig leuk blog!
  Succes!

  Groetjes San

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij bent ook gek op Zweden? Heerlijk land he? Wij gaan er iedere jaar wel naar toe, ik kan niet wachten om weer te gaan. In het voorjaar gaan we weer. Hopelijk weer voor 4 weken, met ons caravannetje! Waar ben jij geweest in Zweden?

  Groetjes San

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat originele en leuke cadeautjes allemaal. Die zijn echt helemaal prachtig.
  een leuk en origineel cadeau is vaak moeilijk te vinden.
  Ik heb een cadeau tip. Enkele leuke Emailleschilden gevonden op www.ramsign.nl
  vond ze wel leuk alse tip om als cadeau te geven.
  Zoals ik heb laatst voor mijn zus, d'r nieuwe huis gegeven. Wat denk je zelf?

  BeantwoordenVerwijderen